02/10/2020

Læs Frie Fagskolers nye magasin

Om Magasinet Frie Fagskoler

I magasinet Frie Fagskoler går vi tæt på alle vores skoler rundt om i landet, og belyser hvad hver enkelt skole tilbyder. Elever og tidligere elever fortæller om deres historie, og om hvordan frie fagskoler har gjort en forskel for deres liv og karriere.

Herudover bliver I introduceret til Frie Fagskolers store netværk af samarbejdspartnere i både uddannelsesverden og erhvervslivet.

Magasinet er et redaktionelt uafhængigt magasin, der beskæftiger sig med Frie Fagskoler, og hvad der rører sig blandt unge, der har færdiggjort folkeskolen og skal videre i ungdomsuddannelse eller beskæftigelse. Magasinet Frie Fagskoler udkommer 1 gang årligt og er gratis. Det distribueres i et begrænset oplag til alle landets frie fagskoler og udgives digitalt.

Læs magasinet digitalt her: 

    

Vi vil gerne høre fra dig
Har du idéer til emner eller tip om spændende projekter, livet på Frie Fagskoler eller tendenser, som magasinet bør tage op, så kontakt hej@friefagskoler.dk

Alle input store som små er meget velkomne.

Læs magasinet digitalt her

 

26/08/2022

Foreningen af Frie Fagskoler får ny formand d. 1. september 2022. Det sker som følge af, at den nuværende formand Toni Hessner går af som formand, da han har opsagt sin stilling som forstander på Tronsø Fri Fagskole for at hellige sig etableringen af en ny fri fagskole i Århus.

24/02/2021

Der er behov for, at vi åbner op for alle elever på de frie fagskoler d. 15.

27/01/2021

Ny undersøgelse fra EVA viser bl.a., at forsøg med en ny enkeltfagsordning i 10.